Och tänka sig, till och med jag har flyttat hemifrån nu! Jag har ju visserligen bott hemifrån flera gånger sedan jag var 16 år och inte minst när jag flyttade till Los Angeles och jobbade hos Mette Rosencrantz. Men nu, när jag har träffat världens underbaraste kille så har jag också flyttat ihop med honom. Vi träffades i början av sommaren och flyttade ihop bara någon månad senare och det känns rätt. Han är verkligen helt fantastiskt stöttande i hela min satsning och verkar ha förståelse för att det är väldigt tidskrävande. När jag tävlade i Falkenberg (2 veckor sedan)  var han med hela helgen och stod för markservice och pepp <3, drömkillen alltså.


På tävling i Falkenberg ♥️


Min fina Chrisse och min (nu våran) hund Ninja som såklart också fick flytta med till lägenheten ?

Så nu bor jag i en superfin två:a i Ulricehamn, samma stad som jag jobbar i. Nu blir det visserligen 30 minuter i bil till stallet ca 6 dagar i veckan men det känns helt klart att smidigare att utgå från Ulricehamn än från gården. Figo står, som ni förstår, kvar på vår gård i Dalum och han skulle verkligen inte vilja stå någon annan stans (inte jag heller för den delen, vi har ju både paddock, ridhus, skrittmaskin och bra stallar – perfekt!).

Jag jobbar kvar i världens mysigaste inredningsbutik (Hjärtat hem och interiör) och pluggar utöver jobbet och hästen på 75%. Jag läser tre olika kurser via Mälardalens Högskola och Linné universitet. Förra terminen läste jag två kurser i Halmstad (allt på distans). Det är kul och utmanande att få ihop 50% jobb och 75% studier i hop med häst som tar minst 3 timmar om dagen, men det är så givande! Studierna bygger för min framtid samtidigt som jag kan göra det jag älskar mest. Dock känner jag att tre kurser kanske är lite mer än vad jag mäktar med för att kunna ge 110%i allt, men det är bara tills januari om tur är! Sedan får vi se om det blir fler kurser eller fokus på att ta BE-körkort och kanske lite annat spännande 😉