Dagen började med att en inlämning till Högskolan i Halmstad skulle skickas in, idag gällde det klimatförändringar och på onsdag blir det idrottspsykologi… 

Planen var sedan att gå ut och gå en promenad med Figo. Men när mamma kom hem från gymmet (!) så bestämde jag mig för att hjälpa henne sätta ut en annons på hennes fina lusitano. Han är alltså tillsalu nu och annonsen hittar ni här

  
Efter det gick jag ut en snabbis för att pussa på Figo, släppte ut honom och gav honom vatten, innan jag åkte till Charlies i Jönköping för att köpa lite nya grejor till Figo, bland annat beställde vi hem ett nytt schabrak från Mias RS. Visar resten av grejorna imorgon. 

Hoppade sedan in och jobbade några timmar extra på mitt jobb innan jag åkte hem. Bästa Marion hade mockat min Box  ♥️♥️♥️. Promenaden med Figo blev inställd, istället masserade jag honom och linimentade. På med backontrack och hans pyjamas innan han fick massor av morötter och jag sa godnatt till alla hästar. 

Jag och pappa åt sedan pannkakor innan jag pluggade en stund. Nu har jag dragit på mig min pyjamas och krupit ner i soffan jämte Ninja framför en Marvel-film. Bra kvällar ☺️