HEJ MINA FINA <3

Idag är det lördag igen, veckorna går så sjukt fort! Jag skrev visst aldrig något om starten på måndags som jag faktiskt var väldigt nöjd med! Figo skötte sig jättebra och var fin både på framridningen och inne på banan 🙂 Jag andades ordentligt när vi skulle göra bytesserierna och vet ni vad?! Vi satte dom 😀 Så skönt! I och med att jag var osäker på serierna så höll jag tillbaka lite igenom hela programmet, vi satsade på ett säkert program istället – vilket det också blev. Vi fick 65,570% (66,3%, 67,1% och 63,3%…) Så ojämna domare men två som ändå hade oss på bra procent trots ett bara säkert program. Det är så roligt! Utvecklingen vi gjort tillsammans är värt allt i värden, älskade häst.

Denna veckan har vi blandat galoppträningar på åkern med piaff och passageträning. Det börjar äntligen sätta sig, Figo är lugn och har mer förståelse för vad vi vill istället för att bara slå knut på sig själv. Nu är det en träningsperiod igen mellan två tävlingar så då kan vi öva på detta utan att det förhoppningsvis inte stör tävlingsnivån vi är på nu.

I torsdags kom en häst till mig som är lämnad för träning över helgen, så hon åker hem på söndag igen men kommer förhoppningsvis tillbaka igen – superfint litet feminint sto som bara måste lära sig att det är kul att gå fram, men igår var hon verkligen superfin! Och igår kom även ytterligare en ny häst hem till mig som är till försäljning, förhoppningsvis kan jag berätta mer om henne och det samarbetet snart 🙂

Hoppas ni får en fin helg! Jag ska först jobba 10-14 innan jag styr bilen ut mot stallet!