Hej gänget! Gud va ni är härliga som fortsätter kika in här trots så låg uppdatering… Ska verkligen (åter igen) försöka ändra på det… Har dessutom kickat igång systemkameran igen så då kanske ni kan få lite roligare bilder också 🙂

Anledningen till den dåliga uppdateringen ligger i att jag först och främst var så himla sjuk, hade som sagt njurbäckeninflammation och väldigt hög feber i 2,5 vecka. Efter det, när jag äntligen började känna mig lite fräschare så gick Figo omkull i hagen. Fattar inte varför vi har sån himla otur jämt. Följderna av detta blev extrem ”nackspärr” och hälta (ska skriva ett längre inlägg om detta underliga problem som Figo har), När den (nackspärren) väl hade lossnat, efter mycket om och men, så var han fortfarande halt.

Jag kontaktade vår equiterapeut redan samma dag som han gick omkull och vi fick tid 6 dagar senare, så tacksam för deras fantastiska service och kunskap! Figo behandlades med akupunktur och kiropraktik och redan samma dag så var hältan borta. Den berodde på en låsning i bogbladet. Har bara hunnit rida Figo 3 ggr efter detta men nu börjar han kännas mer normal, men eftersom jag var så sjuk innan det så känns det som om vi har tappat så himla mycket. Till råga på det så fick han värmeutslag av skydden i lördags så han framben är svullna, orkar inte…. Idag (tisdag) är det dock mycket bättre.

dsc02774.jpg