Ända sedan jag tävlade ponny ihop med min fina Sissi Festival så har Lena och Jenny Lernbring ständigt varit vid min sida. Som ponnyryttare tränade vi för samma tränare och sedermera red vi lag ihop, div 1, Eliten och Lag SM. Minns en gång när vi varit på träning och dom sa att dom hade filmat mig för att se hur man skulle rida och för att det var så inspirerande – HUR GULLIGA ÄR DOM INTE DÅ?! 

Året som Jenny fyllde 18 sålde som sin fina fina Pidelipom men följde ändå med som lagsupporters för oss som red i Alingsås laget. 

När Jag kom igång ordentligt med storhäst så följde dom även med där. Jenny är en utan mina bästa precis som att Lena är en av mammas bästa, fyra bästisar helt enkelt ♥️ Dom har varit med på flera meeting och inte minst min första OBS-tävling då dom kom ner hela vägen till Åstorp och överraskade oss, hade inte en aning om att dom skulle komma. Varje dag gör dom till den roligaste och bästa och vi skrattar mest hela tiden, en hel del fika blir det också såklart, haha! 

Denna helgen och nästa har dom tyvärr ingen möjlighet att följa med och jag måste säga att det känns väldigt tomt. Men jag vet att dom är med mig ändå och sitter klistrade vid Equipe. Underbara älskade människor! 

Jag hade dessutom fått post från dem i veckan och i brevet hade vi fått en ny maskot att hänga i grimman! Deras grej är grodor, så när jag hittar någon söt groda brukar jag köpa det till dom. Och så sa jag  att Figo kommer inte göra något SM-kval förrän han får en gosedjurs-groda att hänga i grimman, och givetvis fixar dom det då! (Så nu måste vi fixa ett SM-kval 

  

Vår nya mascot 

  

Jenny och Pidelipom

  

Jenny, jag och Malene från DM 2009

  

Alingsås laget♥️