Hej mina fina! Hoppas ni mår bra 🙂 Jag och Figo mår hur bra som helst, men nu är vi skyldiga er en ursäkt…

Den har bloggen startades främst för att ni skulle få följa med oss på vår resa mot SM – från bokstavligt talat noll. Figo hade aldrig startat någon dressyr innan  jag tog över honom, visserligen väldigt bra riden (min pappa är så otroligt skicklig!) men det är inget att hymla om att det är otrolig skillnad på att rida markarbete och dressyr. Massor av nya muskler skulle sättas och inte minst lära in allt – korrekt. Målet var solklart – YR SM 2015. Det var mitt sista SM som YR och jag visste att det kunde gå. På ett år gick vi från LA:4 (vår första start tillsamman) på 61% till personbästa i St George på 64,6%, alltså – det är helt sjukt, kan knappt förstå det själv. Så, 64,6% i PSG 1 gång, men för att komma till SM krävdes två resultat över 64%. Och TVÅ gånger fick vi 63.816% – det är alltså 1 (EN!) poäng som fattas från varje domare. Så ja, vi var nära och jag vet att vi egentligen skulle ha klarat det… Men några veckor innan sista kvalen halkade han i stallgången och drog snett både bäcken och bogar, innan det kändes vi verkligen på topp! Men så är det när man håller på med hästar, skulle helst av allt klä in honom i bubbelplast och inte låta han gå någonstans, hehe…

Vi åkte till SM i alla fall och red en MsvB:4 och en PSG, b:4 fick vi 67% och blev tvåa ;)…

När SM:et var över så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med bloggen, dessutom hände en sak med Figo som jag ska berätta i ett senare inlägg som gjorde att bloggen inte alls kändes aktuell…

SONY DSC

Från SM i Karlstad