Torsdag redan! Och snart är det dags för tävling igen 🙂 På lördag efter jobbet så styr vi bilen mot Strömsholm och Strängnäs för att på Söndag starta i kval två i kür-cupen, det ska bli så roligt. Figo har haft både en lugnare och hårdare vecka än vanligt. Han brukar gå ett par dagar i rad (dressyr, jogg, rida ut med mera) sedan vila en dag och gå 3-4 dagar till. Men denna veckan har sett ut så här:

Måndag: Promenad (vila)

Tisdag: Träning

Onsdag: Promenad (vila)

Torsdag: Träning

Fredag: Promenad (vila)

Lördag: Förberedande pass inför tävling

Söndag: Tävling Int1 Kür-cup

Detta beror helt enkelt på att 1, han är inte på sin tredje tävlingsvecka och 2, han känns så fin ändå och vi vet nu (efter Åstorp) vad vi behöver tänka på när vi rider och behöver då inte heller traggla massor, för att om jag rider rätt blir det rätt.

I dag ska vi träna ett tidigt pass för mamma innan jag börjar jobba vid 12. Figo kändes extremt pigg och fräsch på gårdagens promenad, hehe,  så det bådar gott inför dagens träning. Nästa vecka ska vi hoppa och om vädret tillåter både rida ut och galoppträna på åkern, alltså ytterligare en lugnare vecka med inte så mycket fokus på dressyren! För sen är det ett par veckor tills nästa tävling, man får passa på 🙂