Eller…? Jo, men faktiskt! Under båda mina ritter (inklusive framridning) har jag haft sol och fint väder! Att det sedan spöregnat på tvären och varit höst-kallt är ju en annan femma.. 

Gick promenader med Figo igår flera gånger och även idag. Han är ju van vid att gå ute i hage ca 12 timmar om dagen, men han älskar verkligen att vara på meeting. Lena och Jenny hade köpt med sig 5 kg morötter och hotelläpplen och det gjorde ju inte Box-vistelsen värre.. 😉 han är en riktig diva som vill ha massor av kärlek, men är också nöjd med att spana på stona i stallet och bonda med sina boxgrannar. 

Kollade på kür imorse vid 8, innan frukost. Det var Emma Frankenberg och Sara Glennhammar (juniorer) som red och åh va duktiga dom är! Jag är så svag för kür och blir så himla bölig. Men i vilket fall… – båda red så vackert, dock några missar från båda håll med Sara landade på 68% och Emma på 64% (tyckte dock att Emma var värd mer än så…). Käkade sedan frukost på hotellet innan vi åkte tillbaka för att kolla på Susanna som red ett jättefint program på sin Adobe i spöregn, men Adobe höll sig ändå på mattan. Hon fick 63%. I samma klass som Susanna (YR) startade även Saga Terrvik på sin magiska sagohäst Golden Thunder! Hon red ihop 68% och jag är så himla glad för hennes skull, i och med sina procent vann hon B-finalen och det var hon verkligen värd! Alla tjejer är verkligen så duktiga på att rida och jag är så glad att vi ändå åkte hit så vi kunde hejja på! 

Jag är väldigt nöjd med min helg, att bli placerad är ju jätteroligt! Speciellt när man får göra det ihop med sin egna häst. Har kollat på videon från igår och jag känner i efterhand att jag skulle ridit lite lugnare, men jag har svårt att känns vad som blir bra. Speciellt om han blir matt och trött, för då driver jag ännu mer (och då går det oftast bara fortare..). Men man lär sig hela tiden 🙂 

Nu är i alla fall Figo och alla saker inpackade i släpet och vi är på väg hem, det ska bli skönt. 

Imorgon ska Figo joggas (träning på måndag för Bo Jenå, äntligen!!) och Plexus ska gå ett lite hårdare pass, beroende på hur han känns efter några dagars vila. Ska även följa med pappa på tävling där han ska debutera 140 med Grace, så kul!! Han blev placerad på henne idag i 130 och hans andra sto (unghäst) var felfri igår och hade ett ner i hennes 110-debut. 

  

Hallååååå, gosa med mig!!  


Pusskalas