Igår var det vilodag för alla dressyrhästar här på gården (mina hästar och de i träning) pappas hopphästar däremot fick gå varsitt  pass. Mamma och pappa är ju i Tyskland på Bundeschampionatet så det var jag som fick rida… Jag har ridit Dolly en gång tidigare och då stod hon på bakbenen typ hela passet. Dolly är ingen häst men säger till och pekar med hela handen för att hon ska göra något, man får fråga och om man gör 110% rätt så kan hon överväga att göra som man säger.. 😉 Hon och pappa är ju dock som ett och där är det inte alls lika svårt, men jag skulle aldrig kunna säga till Dolly att nu gör vi såhär, det var det som blev fel sist jag red. Men igår skötte hon sig bra (eller så var det jag som skötte mig bra, om ni frågar henne), men det blev ett väldigt basic-pass.

PrimaVera (PV) har jag ju ridit litegrann förut så att hon och jag kommer mycket bättre överens och jag vet vart jag har henne. Hon var dock lite trött igår men skötte sig ändå väldigt bra! Hon har tre fina gångarter, hon är ju trots allt efter Akribori så det borde hon göra 😉 Om det är någon mer av pappas hästar som ska bli dressyrhästar så är det nog ändå hon, men nu har vi redan tagit alla hans andra så då har han bara en kvar.. haha

PV ❤️