1. Figo och Grace skötte sig så otroligt bra!

2. Red båda passen ihop med pappa, älskar det! Och han är så rolig, även om han går mig på nerverna… 😉

3. Det har varit fantastiskt väder idag! 

Störta guldstjärnan går till Figo (som vanligt). Jag älskar att jag kan göra allt med honom och att jag aldrig behöver vara rädd, aldrig någonsin. Vi kan galoppera så fort vi bara kan och så räcker det att jag kramar i tyglarna så stannar han. Han blir inte stressad av att vi galopperade med pappa och PV även om jag lät dom ligga först hela tiden (mina förra hästar/ponnys tålde inte sånt och blev helt rabiata om dom inte fick ligga först) Figo är så cool-lugn hela tiden! 

Planen var att värma upp på åkern och rida trav-passet i paddocken men vi tog allt på åkern, det gick lika bra! Han fick massor av tryck i traven och det kändes fantastiskt. Körde även några vändor på åkern i ökad galopp för att sträcka ut ordentligt. Bytte som sagt sporrar tills idag och det var skönt att ha på mina sprenger igen, nu var reaktionen precis som vanligt! 😉

Tror detta blir en bra vecka, så känns det i alla fall! Och oavsätt så är min häst bäst och Tusan vad jag älskar honom. 

Efter passet masserade jag med liniment och myste lite innan det var dags för Grace! Hon skötte sig också bra. Fick till några fina byten och priuettarbetet tog hon riktigt bra, så skönt 🙂